• 0314-360863
  • 06-13235286
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar mensen elkaar ontmoeten

Welkom in de Pokkershutte

'De Pokkershutte' is een multifunctioneel gebouw waar al sinds jaar en dag diverse (sport)verenigingen en een basisschool zijn gehuisvest. Het gebouw beschikt over een culturele zaal met podium, een sportzaal, dames/heren kleedruimtes, douches, vergaderruimtes, keuken en een bar.
Prima geschikt dus voor teams, verenigingen en groepen die een accommodatie willen huren dichtbij de Slangenburg. Neem hiervoor contact op met de beheerder van 'De Pokkershutte'.

Activiteiten

Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats. Het staat een ieder vrij om te helpen bij de volgende activiteiten: 

Rommelmarktopbouw.

In het voor- en najaar vindt een rommelmarkt plaats. De dag ervoor worden alle spullen uitgepakt en klaargezet door vele vrijwilligers.

Het laatste weekend van november bladharken.

Dit is een activiteit die door school en verenigingen gezamenlijk wordt aangepakt. Duurt meestal een hele ochtend, afhankelijk van het aantal mensen dat zin heeft in frisse lucht happen en bewegen. Het is een gezellige ochtend waar jong en oud samenwerkt. Inzet wordt achteraf beloond met een warme maaltijd.

De jaarlijkse schoonmaak.

Je zou het een verlate voorjaarsschoonmaak kunnen noemen, want deze jaarlijkse schoonmaak vindt plaats als de zomervakantie van de school begint. De sporthal, de culturele zaal, het hele gebouw wordt van binnen eerst stofvrij gemaakt, daarna wordt gesopt, geboend, ramen worden gelapt etc.

Sinds een paar jaar is 'De Pokkershutte' een pauzeplek voor de wandelaars van de AW4daagse.

Dat betekent dat er toiletjuffen nodig zijn, want alle toiletten worden beschikbaar gesteld voor de wandelaars. En dat willen we wel een beetje schoonhouden.

Afhankelijk van het weer wordt of in de gymzaal koffie en thee geschonken of buiten. Bij mooi weer is het onder de schaduw van de kastanjebomen goed bijkomen voor de wandelaars.De boerendansgroep bakt nonstop overheerlijke wafels.Voor alle activiteiten geldt: Alle hulp is welkom, al kun je maar een paar uurtjes.

Ruimte huren?

Naast onze vaste huurders is er nog plaats voor nieuwe (sport)verenigingen.

U kunt in de kalender op deze website zien wanneer welke ruimte beschikbaar is. Ook is er natuurlijk altijd plek bij de bestaande verenigingen voor nieuwe leden.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen neem dan contact op met de beheerder of via het contactformulier op deze website.

ADRES

De Pokkershutte
Loordijk 12-14
7004 HT  Doetinchem

BEHEERDER

Lies Ankersmit
06-13235286
email: beheerder

SIJ&O

K.v.K. 41046542
Secretaris: Hennie Wassink
Tel: 06-22379264
email: secretaris